Erkend leerbedrijf

ICT iconen op een server

Goed nieuws! Net als vele andere bedrijven vinden wij het belangrijk om de toekomstige generatie werkenden goed voor te bereiden op het bedrijfsleven. Een tijdje geleden geleden hebben wij dan ook een aanvraag ingediend om erkend leerbedrijf te worden. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons onlangs bezocht om te kijken of wij hiervoor aan alle voorwaarden voldoen. Het resultaat van dit bezoek is dat wij ons sinds 17 september 2020 een erkend leerbedrijf mogen noemen. Hier zijn we erg trots op.

Vanaf bovengenoemde datum kunnen mbo-studenten uit de ICT-sector dan ook het praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons volgen. Dit geldt voor de opleidingen allround medewerker IT sytems en devices (niveau 3) en Expert IT systems and devices (niveau 4). Graag begeleiden wij ze in hun beroepspraktijkvorming (BPV) zodat zij de benodigde kennis en ervaring kunnen opdoen. Wij kijken uit naar hun komst en leergierigheid en zijn erg benieuwd wat wij van hen kunnen leren.

Denk je er zelf ook aan om erkend leerbedrijf te worden? Kijk dan voor meer informatie op de site van het SBB en/of Stagemarkt.nl.

Logo SBB erkend leerbedrijf