Hosted exchange

Microsoft exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden en eventueel te delen met anderen. Al je gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om mobiele apparaten (PDA’s, Smartphones en Apple Iphone) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kun je altijd en overal jouw gegevens beheren.

Vraag meer informatie aan

Wij beheren jouw server!

Wil je beschikken over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Hosted Exchange 2016? Vind je het echter te duur om zelf een Exchange-server aan te schaffen en in te richten? Dan is Hosted Exchange van Nexu de perfecte oplossing. Al jouw berichten worden standaard gecontroleerd op spam of virussen en meegenomen in de back-up.

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een op Microsoft Exchange gebaseerde e-maildienst die ervoor zorgt dat jij en jouw medewerkers op praktische wijze met e-mail, documenten, adreslijsten, taken en notities kunnen omgaan. Ook kun je mailboxen en agenda’s online met andere gebruikers delen. Je beschikt over alle functionaliteiten van Microsoft Exchange maar hoeft niet meer te kijken naar systeembeheer en licentiekosten. Hosted Exchange wordt namelijk in de cloud gehost.

Wat zijn de voordelen van Hosted Exchange?

  • Je hebt altijd toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en notities op welk apparaat dan ook.
  • Je kunt je mail en agenda online delen met andere gebruikers
  • Het is betrouwbaar. Hier iets meer over zeggen
  • Het is kostenvriendelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand per gebruiker en hoeft geen IT-kosten meer te spenderen aan (het beheer van) servers, software en Service Level Agreements (SLA’s)?
  • Alle diensten worden direct gesynchroniseerd op alle apparaten die je gebruikt
  • Je krijgt deskundig ondersteuning.

Diensten