Hosted exchange

Microsoft exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer kun je hiermee agenda’s, contactpersonen, documenten, notities en taken bijhouden en delen met anderen. Al je gegevens bereik je via een gebruiksvriendelijke webpagina. Verder kun je jouw mobiele apparaten koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier heb je altijd en overal toegang tot jouw gegevens. Je beschikt over alle functionaliteiten van Microsoft Exchange en hoeft dan ook niet meer te kijken naar systeembeheer en licentiekosten. Hosting vindt namelijk plaats in de Cloud.

Vraag meer informatie aan
All-in ICT specialist

Wij beheren jouw server!

Wil je beschikken over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange 2016, zoals het online delen van je agenda? Vind je het echter te duur om zelf een Exchange-server aan te schaffen en in te richten? Dan is Hosted Exchange van Nexu de perfecte oplossing. Al jouw berichten controleren wij standaard op spam of virussen en nemen wij mee in de back-up.

Wat zijn de voordelen van Hosted Exchange?

  • Je hebt altijd toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en notities op welk apparaat dan ook.
  • Je kunt je mail en agenda online delen met andere gebruikers.
  • Het is betrouwbaar.
  • Het is kostenvriendelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand per gebruiker. Hiermee bespaar je IT-kosten op (het beheer van) servers, software en Service Level Agreements (SLA’s).
  • Alle diensten worden direct gesynchroniseerd op alle apparaten die je gebruikt.
  • Je krijgt deskundig ondersteuning.

Diensten