Over ons

Wij staan voor persoonlijk, veilig en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen. Hierbij zijn ook werkzaamheden inbegrepen waarbij andere partijen een factuur zouden sturen. Dit is ook terug te vinden in de bevindingen van onze klanten.

Daarom vinden we het belangrijk dat we bij elkaar passen. Er moet een soort vertrouwensband ontstaan waardoor de relatie kan groeien en je weet wat je aan elkaar hebt.

Vraag meer informatie aan
All-in ICT specialist

Heldere communicatie en oplossingen

Door het gebruik van digitaal geldelijke stromen houden sommige mensen zich bezig met internetcriminaliteit. Hacken, ransomware en datalekken zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn in de ICT-wereld.

Wij willen je niet bang te maken maar voorzien van duidelijke voorbeelden waar je als gebruiker van ICT-diensten mee te maken kunt krijgen. Wij helpen je graag door mee te denken naar een ICT-oplossing die voldoet aan jouw eisen.

Gecertificeerd personeel

In onze ervaring met grote ICT omgevingen is altijd gebleken dat de juiste persoon bij de juiste leverancier belangrijk is voor een effectieve aanpak. Gecertificeerd personeel dat met je meedenkt naar een oplossing/verbetering.

Het team

Edwin Meijer

Edwin is een gedreven ICT-er en altijd bereid om samen met zijn collega’s de schouders onder een klus te zetten. Zijn werkervaring heeft zich de laatste 31 jaar ontwikkeld van CAD/CAM programmeren vanuit de UNIX/Linux hoek naar een professionele backbone specialist. Hierdoor is hij breed inzetbaar.

“De hardware kennis die ik heb opgedaan zijn voornamelijk op HP storage, back-up, proliant servers en c-class blades .

In mijn vrije tijd doe ik aan drummen, modelvliegen, badminton, klussen en lekker koken. Ik voel me betrokken bij de gemeenschap en probeer mijn steentje bij te dragen waar ik kan.

Heb je een uitdaging voor mij? Ik kan niet wachten om jouw ICT op orde te brengen bij onze All-in ICT oplossing.”

Marc Srowig

Marc is in 1999 begonnen in de ICT. Hier komt zijn analytisch vermogen goed tot zijn recht. Hij straalt altijd rust uit, ook in hectische tijden. Marc is pragmatisch ingesteld en heeft veel ervaring met Microsoft Windows Server producten.

“Sinds 2013 ben ik me meer bezig gaan houden met o.a. VMware, Back-up, SAN en HP Intel Server Hardware. Ik probeer mijn certificering op orde te houden, al is dat niet altijd even makkelijk om in te plannen met zoveel producten.

In mijn vrije tijd ben ik toch ook weer veel bezig met ICT- gerelateerde zaken. Ook kun je mij op het circuit in Assen vinden waar ik mensen leer racen in een auto.”

Wat heb jij nodig? Stel de juiste vragen.

Bedrijven geven vaak een uptime (beschikbaarheid) van servers af in procenten van 99%, 99,9% tot zelfs 99,999%. Hoeveel downtime is dit in werkelijkheid? Hoe lang kan jouw organisatie niet bij de gegevens? Dit zijn vragen die je je moet stellen.

Stel…, je hebt een serversysteem dat eigenlijk altijd werkt. Hoe gebonden ben jij, als bedrijf, hieraan? Vaak kom je er te laat achter en zie je pas achteraf hoe afhankelijk je bent. Net zoals van water uit de kraan en elektriciteit. Een vanzelfsprekendheid die je pas opmerkt als het er onverhoopt niet meer is.

Diensten