VoIP telefonie

Snel en voordelig dankzij Managed Voice

Onder de naam Managed Voice biedt Nexu het innovatie telecomconcept VoIP telefonie aan. VoIP telefonie is bellen via het internet. Dit is voordeliger, geavanceerder én van hogere kwaliteit. Voor een vaste vergoeding per werkplek maak je gebruik van een hypermoderne telefooncentrale en professionele functionaliteiten. En dit alles zonder dat je hoeft te investeren in centrale telefonieapparatuur.

Vraag meer informatie aan

Bewezen kwaliteit

Nexu heeft al vele organisaties succesvol begeleid bij de transitie naar de digitale wereld. Deze bedrijven profiteren nu van de laatste technologie, zoals VoIP telefonie, en zijn de concurrentie te vlug af door de slimme automatisering van hun bedrijfsprocessen.

Wat is VoIP Telefonie?

Bij VoIP Telefonie (Voice over Internet Procotol) bel je via het internet en niet meer via een analoge lijn of ISDN lijn. Voor een vaste vergoeding per werkplek maak je gebruik van een hypermoderne telefooncentrale en professionele functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een automatische receptioniste instellen. Je maakt gebruik van een virtuele telefooncentrale die je kunt aanpassen, zowel dagelijks als maandelijks. Je hoeft dan ook niet meer te investeren in centrale telefonieapparatuur.

Wat zijn de voordelen van VoIP Telefonie?

  • Met VoIP Telefonie ben je of zijn je werknemers altijd op hetzelfde nummer bereikbaar waar jullie je ook bevinden. Je krijgt een vast nummer die je ook mobiel kunt gebruiken.
  • Je beschikt altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten.
  • Bij groei van je bedrijf kun je snel extra capaciteit krijgen, zowel tijdelijk als permanent. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt.
  • Bij meerdere vestigingen van je bedrijf koppelt VoIP deze aan elkaar waardoor er één telefonienetwerk ontstaat. Onderlinge gesprekken ziet VoIP als intern en zijn gratis. Alle vestigingen bellen via dezelfde externe telefooncentrale. Je hebt dan ook maar een telefooncentrale nodig. Scheelt je ook weer in kosten.
  • Het VoIP-platform waar wij gebruik van maken is verdeeld over vier diverse datacenters. Daarnaast waken technische specialisten 24/7 over jouw telefoondiensten. Het is dan ook zeer betrouwbaar.

Wat gebeurd er bij een internetstoring? Blijf ik telefonische bereikbaar?

Als jouw internetverbinding op locatie wegvalt vanwege een storing, ben je in eerste instantie telefonisch niet bereikbaar. VoIP telefonie is namelijk gekoppeld aan een werkende internetverbinding. Wij kunnen echter het VoIP verkeer vanaf de server omleiden naar een mobiele telefoon zodat je telefonisch toch bereikbaar blijft.

Diensten