VoIP Telefonie
Voordelig, flexibel en snel geregeld

VoIP telefonie

Snel en voordelig dankzij Managed Voice

Onder de naam Managed Voice biedt Nexu u het innovatie telecomconcept VoIP telefonie aan. VoIP telefonie is bellen via het internet, wat voordeliger, geavanceerder én van hogere kwaliteit is. Voor een vaste vergoeding per werkplek maakt u gebruik van een hypermoderne telefooncentrale en professionele functionaliteiten. En dit alles zonder dat u hoeft te investeren in centrale telefonieapparatuur.

Let op!

De traditionele manieren van telefonie (ISDN en Analoog) werken sinds september 2019 niet meer bij KPN en andere telecom aanbieders. Abonnees met een ISDN-15, 20 of 30 verbinding bij KPN hebben echter iets meer uitstel gekregen. Tot tenminste 1 januari 2021 blijft KPN deze dienstverlening in stand houden en ondersteunen. Maakt u hiervan gebruik, dan heeft u dus nog wat langer de tijd om een andere oplossing te zoeken. Het is echter duidelijk dat het einde van ISDN nadert. Waarom dan nog langer wachten om te gaan bellen via een IP-centrale in de cloud? Stap vandaag nog over op VoIP telefonie van Nexu!

Voordelen

Bewezen kwaliteit

Nexu heeft al vele organisaties succesvol begeleid bij de transitie naar de digitale wereld. Deze bedrijven profiteren nu van de laatste technologie, zoals VoIP telefonie, en zijn de concurrentie te vlug af door de slimme automatisering van hun bedrijfsprocessen.

Vraag naar onze referenties
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Vestigingen verbinden
  • Snel opschalen bij groei
  • Voorloper op telecomgebied
  • Maximale betrouwbaarheid
  • Geen investering nodig

Overal en altijd bereikbaar

Managed Voice is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.

Voorloper op telecomgebied

Als gebruiker van Managed Voice beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. U hoeft nooit weer achter de feiten aan te lopen op telecomgebied, want u weet zeker dat u juist een voorloper bent. En dat heeft een positieve uitstraling op het imago van uw bedrijf.

Snel opschalen bij groei

De capaciteit van het netwerk dat wij gebruiken is schaalbaar. Zo kunnen we u direct extra capaciteit bieden wanneer het nodig is, zowel tijdelijk als permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit op te nemen en betaalt u altijd slechts voor wat u nodig heeft.

Vestigingen verbinden

Als u meerdere vestigingen heeft, koppelt Managed Voice deze op slimme wijze aan elkaar. Er ontstaat één telefonienetwerk, waardoor onderlinge gesprekken als intern gelden, wat u een flinke besparing oplevert. Bovendien bellen alle vestigingen via dezelfde externe telefooncentrale, waardoor u ook de extra vestigingen niet hoeft te voorzien van een telefooncentrale. Nog meer besparing, dus!

Maximale betrouwbaarheid

Op het gebied van betrouwbaarheid spant Managed Voice de kroon. De telefooncentrales waar wij gebruik van maken, bevinden zich namelijk op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. En technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich niet wensen.

Geen investering nodig

Afhankelijk van uw wensen betaalt u een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent, als u nieuwe medewerkers wilt aansluiten op het netwerk. Doordat u bovendien geen eenmalige diepte-investering hoeft te plegen om te kunnen beschikken over een ultramoderne telecom-infrastructuur, levert Managed Voice u een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?