Office 365

Wat is Microsoft (Office) 365 precies?

Met Office 365 krijg je altijd toegang tot de laatste versie van Office. De huidige versie is Office 2016. Je kunt de volledige OfficeSuite lokaal installeren op bijvoorbeeld Windows 7, 8 of 10. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Office Web Apps. Hiervoor heb je wel internetverbinding nodig. Ook functionaliteiten als Exchange, Sharepoint, Lync, Onedrive en Skype kun je gebruiken binnen Office 365.

Vraag meer informatie aan

Jouw Office overal bij de hand

Al jouw documenten binnen handbereik via de browser op je desktop, tablet of smartphone met Office 365.

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, jouw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen kun je vanaf elk device (pc/Mac) of op je iOS, Android of Windows-apparaat met jouw documenten aan de slag.

Wat is Microsoft 365?

(voorheen bekend als Office 365)

Microsoft 365 is een online verzameling softwareprogramma’s van Microsoft. Het bestaat uit diverse internetdiensten op abonnementsbasis bestemd voor particulieren, bedrijven en het onderwijs. Met Microsoft 365 beschik je altijd over de meest recente hulpprogramma’s van Microsoft Office, zoals Skype voor bedrijven, het totale Office pakket, One Drive en Exchange e-mail. De diensten worden in de cloud gehost. Je hoeft dan ook niet meer bezig te houden met de beheer- of onderhoudskosten van servers, want dit wordt voor je geregeld. De internetdiensten kun je gedeeltelijk als online diensten en deels als applicaties op diverse apparaten zoals je computer, laptop, tablet en telefoon afnemen. Een combinatie van beide is echter ook mogelijk.

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

  • Bij Microsoft 365 neem je een abonnement af. Je betaalt hierbij alleen voor wat je gebruikt en kunt kiezen uit een maandelijks of jaarlijks abonnement.
  • De diensten en applicaties in Microsoft 365 kun je overal opstarten via een internetbrowser op welk apparaat je ook gebruikt. Je bent niet meer afhankelijk van één apparaat waarop Office is geïnstalleerd. Microsoft 365 geeft je de mogelijkheid om de softwareprogramma’s op 5 apparaten te installeren. Dit is wel afhankelijk van het soort abonnement dat je afsluit.
  • Er zijn geen versie verschillen meer in applicaties tussen de gebruikers. Elke werknemer binnen je organisatie beschikt over dezelfde en meest recente versie zodat je optimaal met je collega’s kunt samenwerken.
  • Microsoft 365 heeft een softwarepakket waarmee je bijna alles kunt doen. Niet alleen biedt het de standaard softwareprogramma’s zoals Word, Excel en Powerpoint. Ook levert het bijvoorbeeld programma’s waarmee je werktijden van teams kunt indelen en een projectplanner.
  • Met Skype voor Bedrijven kun je heel gemakkelijk online een vergadering bijwonen. Daarnaast beschik je over een gebruiksvriendelijke chat waarmee je meteen ziet welke collega’s beschikbaar zijn.
  • Microsoft 365 maakt het beheren van Office licenties een stuk eenvoudiger. Op de eerste plaats omdat iedereen binnen de organisatie over dezelfde versie beschikt. Daarnaast kun je gebruikers online aanmaken en verwijderen en kun je rechten makkelijker aanpassen. Dit kan je allemaal op afstand doen via je webbrowser.

Wat zijn de kosten van Microsoft 365?

Microsoft 365 bestaat uit diverse abonnementsvormen voor zowel persoonlijk als ook zakelijk gebruik. Zo kun je voor je bedrijf kiezen uit Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium of Microsoft 365-apps voor bedrijven. Onlangs heeft Microsoft haar naam veranderd van Office 365 naar Miscrosoft 365. De onderliggende abonnementsvormen hebben als het gevolg van deze naamswijziging ook een nieuwe naam gekregen. De prijzen en dienstverlening zijn echter hetzelfde gebleven.

Je kunt er ook voor kiezen om het beheer en support van Microsoft 365 aan ons over te laten. Wij ondersteunen je dan bij de inrichting van en bij problemen en algemene vragen over Microsoft 365. Ook nemen wij beheerstaken over. Deze dienst bieden wij aan voor € 75,00 per uur op basis van nacalculatie of per afgesproken aantal contracturen. In het laatste geval betaal je een gereduceerd tarief van € 70,00 per uur en heb je voorrang boven niet-contract klanten.

Diensten