Wat is Office 365 precies?

Met Office 365 krijg je altijd toegang tot de laatste versie van Office. De huidige versie is Office 2016. Je kunt de volledige office suite lokaal installeren op bijvoorbeeld Windows 7,8 of 10.

Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Office Web Apps, hierbij is een internet verbinding nodig. Ook functionaliteit als Exchange, Sharepoint, Lync, Onedrive en Skype zijn te gebruiken binnen Office 365.

Uw Office overal bij de hand

Al uw documenten binnen handbereik via de browser op uw desktop, tablet of smartphone met Office 365.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen kunt u vanaf elk device pc/Mac of uw iOS, Android of Windows-apparaat met uw documenten aan de slag.

Advies

U wilt graag met een goede onderbouwing horen waarom het voor uw organisatie wel of niet zinvol is om gebruik te gaan maken van Office 365. Als eerste is het van belang om te weten hoe u nu werkt en hoe uw huidige IT-omgeving eruit ziet. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe u wilt gaan werken. Gezamenlijk kijken we op welke manier Office 365 voor u ingezet kan worden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kan ook uit het advies naar voren komen dat het product Remote Werkplek beter bij u past.

Dienst Beheer & Support

U kunt uw beheer en support van Office 365 aan ons uitbesteden. De dienst voorziet in ondersteuning bij inrichting, beheerstaken, problemen en algemene vragen over Office 365.

De dienst kan een ideale aanvulling zijn zodat u zich kan focussen op uw bedrijfsprocessen. We zijn een vast aanspreekpunt voor al uw IT-vraagstukken.

Inrichting
Wij kijken samen met u hoe wij het gebruik van Office 365 kunnen optimaliseren. Zo kunnen wij Sharepoint als intranet en kenniscentrum inrichten of hierin uw klantbeheer onderbrengen.

Beheerstaken
Hieronder vallen gangbare beheerstaken, zoals het aanmaken of wijzigingen van gebruikers, gedeelde postbussen, distributielijsten, externe contactpersonen, bijnamen, permissies, bibliotheken etc..

Ondersteuning bij storingen
Wij bieden ondersteuning bij storingen bij het gebruik van Office 365 en de toepasselijke cliëntprogrammatuur: Internet Explorer, Outlook, Outlook Web App, Sharepoint Workspace, Office, Office Web AP of Lync.

Algemene vragen
Hieronder wordt verstaan het beantwoorden van korte ‘hoe-moet-dit’ vragen over de Office 365 diensten en cliëntprogrammatuur (zie hierboven).

Prijzen

Wij bieden bovenstaande dienst aan op basis van nacalculatie à € 75,00 per uur of per afgesproken aantal contracturen. U geniet dan van een gereduceerd tarief van € 70,00 per uur en voorrang boven niet-contract klanten. Prijzen zijn exclusief BTW.

De initiële duur van de support- en beheersovereenkomst is 1 jaar. Na dit jaar kan deze overeenkomst per maand worden opgezegd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?