Monique Hovens

Frontoffice medewerker

Monique is een enthousiaste dame met veel werkervaring als secretaresse binnen diverse bedrijven. Ze vind het erg leuk om diverse zaken zelfstandig uit te zoeken en is erg leergierig. Verder denkt ze graag actief mee. Ook werkt ze nog als content medewerker bij een kleinschalig bureau waarbij je inspiratie kunt opdoen voor natuurreizen in binnen- en buitenland. Deze werkzaamheden voert ze vanaf thuis uit. Kortom, veelzijdigheid kenmerkt Monique. Sinds eind januari 2020 is Monique werkzaam als frontoffice medewerker bij Nexu.

“Binnen Nexu ga ik mij onder meer bezighouden met eerstelijnsvragen op het gebied van Office 365, het beheer van de website en offertebeheer.

In mijn vrije tijd kun je mij veel in de natuur vinden. Regelmatig sta ik voor dag en dauw op om wild te spotten. Reizen doe ik ook graag; een rondreis door Nieuw-Zeeland staat nog op mijn bucketlist. Verder schrijf ik graag, onder meer over mijn ervaringen in Ierland (waar ik drie maanden heb gewoond) en over mijn vakantie in Moskou.”

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?