Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen. Hierbij zijn ook werkzaamheden inbegrepen waar bij andere partijen een factuur voor wordt gestuurd. Dit is ook terug te vinden in onze bevindingen van klanten.

Daarom vinden we het belangrijk dat we bij elkaar passen. Net als in welke relatie dan ook moet er een soort vertrouwensband ontstaan waardoor de relatie kan groeien en je weet wat je aan elkaar hebt.

Veiligheid

Wij proberen u niet bang te maken , maar te voorzien van duidelijke voorbeelden waar u als gebruiker mee te maken krijgt als u gebruikt maakt van ICT diensten.

Door het gebruik van digitaal geldelijke stromen zijn oneerlijke mensen bezig voor het geld of gewoon omdat het kan bezig met internetcriminaliteit. Hacken en datalekken zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn in de ICT-wereld. NEXU kan u helpen door mee te denken naar een  oplossing die voldoet  aan uw eisen.

“Wij, ervaren ICT-engineers, richtten Nexu op in 2012.
We leveren dienstverlening van hoog niveau tegen scherpe tarieven.
Wij vormen uw eigen ICT team en leggen de verbinding – vandaar onze naam –
tussen techniek en bedrijf. Zo garanderen wij een samenwerking die resultaat oplevert.”

Kwaliteit

In onze ervaring met grote ICT omgevingen is altijd gebleken dat de juiste persoon bij de juiste leverancier belangrijk is voor een effectieve aanpak.
Gecertificeerd personeel dat met u meedenkt naar een oplossing/verbetering.

“Uw ICT is onze zorg!”

Wij hebben onze omgeving zo ingericht zoals wij dat geleerd hebben in grote omgevingen. Wij kunnen een percentage geven, maar wat belangrijker is: wat heeft u nodig? Vragen als, kan ik straks bij mijn gegevens?
Bedrijven geven vaak een uptime van de servers af in procenten van 99%, 99,9% tot zelfs 99,999%. Hoeveel downtime is dit in werkelijkheid? Hoe lang kan uw organisatie niet bij uw gegevens?
Dat zijn vragen die u zich moet stellen. Stel u heeft een server systeem welke eigenlijk altijd werkt. Hoe afhankelijk bent u als bedrijf hiervan? Vaak komen mensen er te laat achter en ziet u pas achteraf hoe afhankelijk u bent. Net zoals bijvoorbeeld water uit de kraan en elektriciteit. Een vanzelfsprekendheid die pas merkbaar wordt als het onverhoopt er niet meer is.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?