Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen. Hierbij zijn ook werkzaamheden inbegrepen waarbij andere partijen een factuur zouden sturen. Dit is ook terug te vinden in de bevindingen van onze klanten.

Daarom vinden we het belangrijk dat we bij elkaar passen. Er moet een soort vertrouwensband ontstaan waardoor de relatie kan groeien en je weet wat je aan elkaar hebt.

Veiligheid

Wij willen je niet bang te maken maar voorzien van duidelijke voorbeelden waar je als gebruiker van ICT diensten mee te maken krijgt.

Door het gebruik van digitaal geldelijke stromen houden sommige mensen zich bezig met internetcriminaliteit. Hacken en datalekken zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn in de ICT-wereld. Wij kunnen je helpen door mee te denken naar een oplossing die voldoet aan jouw eisen.

“Wij, ervaren ICT-engineers, richtten Nexu op in 2012.
We leveren dienstverlening van hoog niveau tegen scherpe tarieven.
Wij vormen jouw eigen ICT team en leggen de verbinding – vandaar onze naam –
tussen techniek en bedrijf. Zo garanderen wij een samenwerking die resultaat oplevert.”

Kwaliteit

In onze ervaring met grote ICT omgevingen is altijd gebleken dat de juiste persoon bij de juiste leverancier belangrijk is voor een effectieve aanpak. Gecertificeerd personeel dat met je meedenkt naar een oplossing/verbetering.

“Jouw ICT is onze zorg!”

Wij hebben onze omgeving zo ingericht, zoals wij dat hebben geleerd in grote omgevingen. Wij kunnen een percentage geven, maar belangrijker is:
“Wat heb jij nodig?”
Bedrijven geven vaak een uptime (beschikbaarheid) van servers af in procenten van 99%, 99,9% tot zelfs 99,999%. Hoeveel downtime is dit in werkelijkheid? Hoe lang kan jouw organisatie niet bij de gegevens? Dit zijn vragen die je je moet stellen.
Stel…, je hebt een serversysteem dat eigenlijk altijd werkt. Hoe gebonden ben jij, als bedrijf, hieraan? Vaak kom je er te laat achter en zie je pas achteraf hoe afhankelijk je bent. Net zoals van water uit de kraan en elektriciteit. Een vanzelfsprekendheid die je pas opmerkt als het er onverhoopt niet meer is.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?