Mobile Device Management

Het managen van mobiele devices kan een tijdrovende klus zijn tenzij u gebruik maakt van een MDM oplossing.

Met MDM krijgt u de controle over de mobiele apparaten, vermindert u het risico van data verlies en kunt u de naleving van het security beleid afdwingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met MDM kunt u:

 • Apps pushen
 • Controleren van geïnstalleerde apps
 • Monitoren op malware of ongepaste apps
 • Verwijden van apps
 • Sterke wachtwoorden op Android en iOS afdwingen
 • Wissen van data
 • Blokkeren van device
 • Locatie van u devices met historie
 • WIFI instellingen beheren
 • Groepen maken van devices met dezelfde instellingen
 • Remote control van Android devices

Dashboard interface

Het beveiligen van uw gegevens, op afstand vergrendelen, of het wissen van persoonlijke data op uw tablets of smartphones

Als een apparaat verloren of gestolen is, kan met behulp van de 2X MDM oplossing op afstand uw tablet of smartphone worden vergrendeld of compleet worden gewist inclusief SD-kaart zelfs al is het device niet aangesloten op het internet. Dit voorkomt ongeoorloofd gebruik. Denk hierbij aan het verwijderen van zakelijke e-mail en eventuele opgeslagen bijlagen.
2X MDM dwingt de gebruiker tot een sterk wachtwoordbeleid op afstand, en stelt minimale wachtwoordlengte en variatie-eisen. Zoals hoofdletters cijfers en speciale tekens. Een nieuw wachtwoord mag bijvoorbeeld niet hetzelfde zijn als een vooraf ingesteld aantal wachtwoorden die daarvoor zijn gebruikt en moet binnen een ingestelde duur veranderd worden voordat het apparaat vergrendeld wordt.

Beheer Apps op afstand, Monitor voor kwaadaardige Apps & Uitrol apps

Beheerders kunnen alle apps die zijn geïnstalleerd op de apparaten beheren vanuit één overzicht, en alle ongepaste apps verwijderen die invloed hebben op de productiviteit van de medewerker. Het uitrollen van zakelijke apps voor alle of selectieve apparaten zonder gebruik te hoeven maken van de App Store of Google is nu een peulenschil.

Zoek & traceer mobiele apparaten, hou toezicht op de afgelegde route van je medewerkers

2X MDM slaat de huidige locatie van alle apparaten op en houdt een gedetailleerde
logging bij waarin de afgelegde route van de medewerkers staan. Alle huidige locaties waar een apparaat zich bevind worden getoond met hun volledige adres met behulp van Google Maps.

Beheersbaarheid op Android

Met 2X MDM kunnen beheerders op afstand android smartphones en tablets beheren. Het op afstand beheren van bestanden, commando’s uitvoeren en nog veel meer is mogelijk.

Op afstand configureren van zakelijke e-mail

2X MDM bevat de meest populaire commerciële Android e-mail cliënt – AquaMail, waardoor beheerders op afstand zakelijke email en alle vertrouwelijke documenten kunnen verwijderen in het geval dat een werknemer de organisatie verlaat.  2X MDM biedt MKB Enterprise functionaliteit tegen een fractie van de kosten en administratieve inspanning!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?