All-in ICT
Uw volledige ICT omgeving onze zorg!

All-in ICT van Nexu

Met de nieuwste ICT-technologieën kan ieder bedrijf efficiënter én effectiever werken.
Kies daarom voor de All-in ICT oplossing van Nexu en ga zelf ook efficiënter aan de slag!
Wij nemen dan de complete ICT omgeving onder onze hoede, waardoor u verzekerd bent
van een veilig, stabiel én effectief netwerk.

Complete ontzorging

Wij ontzorgen u compleet op het gebied van ICT. Wij brengen uw huidige ICT omgeving in kaart en bespreken uw wensen om vervolgens met de beste oplossing te komen. Wij kunnen uw complete ICT omgeving (bestaand of nieuw aan te leggen) in beheer nemen en we staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Alle diensten op een rij

Nexu biedt u verschillende diensten aan die uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. We bieden de diensten los en als totaalpakket aan, maar dat is uiteraard volledig afhankelijk van uw behoefte en de mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek
  • Effectieve hardware en software
  • Optimale beveiliging
  • Professioneel beheer en onderhoud
  • Óók begeleiding
  • Een vast aanspreekpunt
  • Snelle storingsservice
all-in-ict

Online werkplek

Met de online werkplekken (ook wel remote werkplekken genoemd) van Nexu beschikken u en uw werknemers niet alleen op de zaak, maar ook onderweg, bij de klant of thuis over alle benodigde software en documenten. En dit natuurlijk altijd via een beveiligde internetverbinding.

Lees meer over Remote Werkplekken

Hosted Exchange

Hosted Exchange werkt op basis van de e-maildienst Microsoft Exchange 2016. Hiermee kunt u uw e-mailverkeer checken, maar ook agenda’s, contactpersonen, notities en taken bijhouden én delen met anderen. Het maakt het (samen)werken dus een stuk gemakkelijker.

Lees meer over Hosted Exchange

IT-Beheer

Met ons flexibele IT-Beheer bent u verzekerd van een systeem dat altijd goed werkt. Wij verzorgen controles van back-ups, installeren hardware, software en updates, resetten wachtwoorden, maken gebruikersaccounts aan, beantwoorden technische vragen en verhelpen storingen. Zo heeft u altijd een stabiele en veilige IT-omgeving.

Lees meer over IT-Beheer

Mobile Device Management

Met een Mobile Device Management (MDM) oplossing van Nexu wordt het beheren van alle mobiele apparaten een stuk gemakkelijker. U krijgt vanaf één plek de controle over alle mobiele apparaten en kunt deze zo beveiligen, monitoren en beheersen.

Lees meer over Mobile Device Management

VoIP Telefonie

VoIP telefonie is bellen via het internet, wat voordeliger én van hogere kwaliteit is. Daarnaast biedt VoIP telefonie uw bedrijf extra professionele functionaliteiten, wat het werken efficiënter en overzichtelijker maakt. Nexu zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent voor bellen via het internet!

Lees meer over VoIP Telefonie

Office 365

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot de welbekende programma’s van Microsoft: Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast heeft u ook toegang tot o.a. Skype, OneDrive, Exchange, Lync en Sharepoint. Nexu kan u van beheer en support van Office 365 voorzien, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsprocessen.

Lees meer over Office 365

Werken in de cloud

Werken in de cloud wordt vaak het nieuwe werken genoemd. Maar wat is het eigenlijk? In principe is het heel eenvoudig. In plaats van dat u al uw documenten en software op de zaak opslaat, worden ze ergens anders op een beveiligde server opgeslagen. Zo kunnen u en uw werknemers er ook bij vanaf een andere locatie. Handig wanneer u onderweg, bij een klant of thuis bent! Met een All-in ICT oplossing kan Nexu het werken in de cloud volledig voor u opzetten.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?