All-in ICT
Jouw volledige ICT omgeving onze zorg!

All-in ICT van Nexu

Met de nieuwste ICT-technologieën kan ieder bedrijf efficiënter én effectiever werken.
Kies daarom voor onze All-in ICT oplossing en ga zelf ook efficiënter aan de slag!
Wij nemen dan de complete ICT omgeving onder onze hoede waardoor je bent verzekerd
van een veilig, stabiel én effectief netwerk.

Complete ontzorging

Wij ontzorgen je compleet op het gebied van ICT. Wij brengen jouw huidige ICT omgeving in kaart en bespreken je wensen om vervolgens met de beste oplossing te komen. Wij kunnen jouw complete ICT omgeving (bestaand of nieuw aan te leggen) in beheer nemen. Daarnaast staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Alle diensten op een rij

Nexu biedt je verschillende diensten aan die jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. We bieden de diensten los en als totaalpakket aan, maar dat is uiteraard volledig afhankelijk van je behoefte en de mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek
  • Effectieve hardware en software
  • Optimale beveiliging
  • Professioneel beheer en onderhoud
  • Óók begeleiding
  • Een vast aanspreekpunt
  • Snelle storingsservice
all-in-ict

Online werkplek

Met de online werkplekken (ook wel remote werkplekken genoemd) van Nexu beschikken jij en jouw werknemers niet alleen op de zaak, maar ook onderweg, bij de klant of thuis over alle benodigde software en documenten. En dit natuurlijk altijd via een beveiligde internetverbinding.

Lees meer over Remote Werkplekken

Hosted Exchange

Hosted Exchange werkt op basis van de e-maildienst Microsoft Exchange 2016. Naast het checken van jouw mailverkeer kun je hiermee ook agenda’s, contactpersonen, notities en taken bijhouden én delen met anderen. Het maakt het (samen)werken dus een stuk gemakkelijker.

Lees meer over Hosted Exchange

IT-Beheer

Met onze flexibele IT-Beheer ben je verzekerd van een systeem dat altijd goed werkt. Wij verzorgen controles van back-ups, installeren hardware, software en updates, resetten wachtwoorden, maken gebruikersaccounts aan, beantwoorden technische vragen en verhelpen storingen. Zo heb je altijd een stabiele en veilige IT-omgeving.

Lees meer over IT-Beheer

VoIP Telefonie

VoIP telefonie is bellen via het internet, wat voordeliger én van hogere kwaliteit is. Daarnaast biedt VoIP telefonie jouw bedrijf extra professionele functionaliteiten. Dit maakt het werken efficiënter en overzichtelijker. Nexu zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor bellen via het internet!

Lees meer over VoIP Telefonie

Office 365

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot de welbekende programma’s van Microsoft: Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast heb je ook toegang tot onder meer Skype, OneDrive, Exchange, Lync en Sharepoint. Nexu kan jouw bedrijf van het beheer en support van Office 365 voorzien, zodat je je kunt focussen op jouw bedrijfsprocessen.

Lees meer over Office 365

Werken in de cloud

Werken in de cloud wordt vaak het nieuwe werken genoemd. Maar wat is het eigenlijk? In principe is het heel eenvoudig. In plaats van dat je al jouw documenten en software op de zaak opslaat, worden ze ergens anders op een beveiligde server opgeslagen. Zo kunnen jij en jouw werknemers er ook bij vanaf een andere locatie. Handig wanneer je onderweg, bij een klant of thuis bent! Met een All-in ICT oplossing kan Nexu het werken in de cloud volledig voor je opzetten.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?